Beställ ur vårt sortiment

Tillsammans med Systembolaget kan vi numera leverera hela vårt sortiment till systembolag i Stockholm.


Monks Ölglas

Om du vill köpa en vara som inte finns i Systembolagets sortiment, kan du göra en så kallad privatimport.  Det gäller varor som varken finns i Systembolagets ordinarie sortiment eller i beställningssortimentet.

Gör så här


Skriv ut pdf:en som du kan ladda ner här på sidan. Den är ifylld med våra kontaktuppgifter. Där fyller du i vilka öl du är intresserad av. Denna blankett lämnar du in på det systembolag som du vill hämta upp varorna på.

Butiken tar kontakt med oss och när vi har fått information om vad det är för sorter du är intresserad av så kontaktar vi butiken och berättar vad det kostar. Tänk på att du måste köpa en hel låda av det du vill beställa.

När butiken har fått vår info så kontaktar de dig igen. Du har möjlighet att tacka nej till vårt erbjudande. Om du däremot fortfarande är intresserad så lägger du in en beställning och betalar en depositionsavgift på 30% av priset.

Systembolaget kontaktar dig när varorna finns att hämta i butiken. Enkelt!

Övrig information


Systembolaget tar inte ut någon extra avgift för denna hantering - handelsmarginalen är densamma som för övriga produkter. Faktorer som kan påverka kostnaden är i stället antal flaskor, transport, alkoholskatt, moms, förtullning och miljöavgifter. 

Leveranstiden kan variera - från några veckor till flera månader - beroende på säljaren och vilket land varan kommer ifrån.

Observera att öppet köp inte gäller vid privatimport. Däremot kan du naturligtvis reklamera varan om det är något fel på den. Ytterligare information om villkoren för privatimport finns på beställningsblanketten.


Du hittar mer information på Systembolagets hemsida.