Monks Wine Room

I mysiga lokaler med anor från 1600-talet huserar Stockholms favorit bland vinälskare. Vi har skapat en inbjudande miljö för trevligt umgänge i avslappnad atmosfär.


Monks Wine Room har vi skapat för vinälskare. Med ca. 150 sorters vin och champagne från hela världen och där många är ekologiska hoppas vi att du också ska finna din favorit och bli vår gäst.

Allt kan köpas i glas

I syfte att sprida vinkulturen ges alla våra gäster möjlighet till att köpa alla våra viner och champagner på glas! Du behöver inte köpa en hel flaska och kan därmed ha möjlighet att smaka på flera sorter.

Ett hett tips är att prova vår vinbricka, där du får smaka på 5 st olika viner.

Vinprovningar, exklusiva släpp och vinfestivaler

Vi har stora målsättningar där vi ska erbjuda er lättillgängliga vinprovningar till rimliga priser.

Läs mer och boka våra vinprovningar på Monks Paradise Shop.

På Monks Wine Room kommer vi under att släppa exklusiva nyheter vid flera tillfällen varje år. Exklusiv i vår värld betyder inte dyrt utan det betyder unikt. Självklart kommer vi att genomföra vinfestivaler med våra duktiga vinmakare och leverantörer.

Hitta till oss

Ni hittar oss på Lilla Nygatan 2 i Gamla Stan. Från T-bana går man ca 200 meter på Lilla Nygatan. Klicka här för en karta.

Kontakta oss

Skriv gärna och berätta vad du tycker om oss. Vi uppskattar beröm men ännu mer uppskattar vi kritik som kan göra oss bättre!

Monks Wine Room
Lilla Nygatan 2
111 28 Stockholm

Telefon: 08-23 12 14

Mail: wineroom@monkscafe.se