Monks Café & Brewery

Vår första restaurang, och den som satte ribban för resten av verksamheten. Här har vi haft mycket kul - vi öppnade vårt första bryggeri redan 2008 och har sedan dess bryggt öl med mängder av gästbryggare, gäster och vänner.


På Wallingatan 38, ett stenkast från Centralstationen, kan man i lugn och ro njuta av god mat och dryck. I kylarna har vi ca 1400 sorters öl, och vår kunniga personal guidar er gärna genom denna rika flora av brygder.

Alltid något på gång

Förutom alla ölprovningar vi genomför i dessa lokaler har vi alltid något kul på gång i form av ölfestivaler, bryggningar och ölprovningar.

Brygg din egen öl

I bryggeriet håller vi bryggkurser ungefär en gång i veckan. Alla får vara med!
Klicka här för att komma till bryggeriernas sidor.

Ölprovningar

Kom på ölprovning och lär dig mer om varför vi älskar denna dryck. Vi har allt från introduktionskurser till mer fördjupande kurser. Klicka här för mer info om våra ölprovningar.

Hitta till oss

Det är lätt att hitta till oss. Från Centralstationen går man Vasagatan upp mot Norra Bantorget, och kan se oss i hörnet Wallingatan/Västmannagatan.
Klicka här för en karta.

Kontakta oss

Skriv gärna och berätta vad du tycker om oss. Vi uppskattar beröm men ännu mer uppskattar vi kritik som kan göra oss bättre!

Monks Café & Brewery
Wallingatan 38
111 24 Stockholm

Telefon: 08-23 00 30

Mail: wallin@monkscafe.se