Monks American Bar

Vår andra restaurang sett från öppningsdatum ligger på Sveavägen 39. Från början kallades den Monks Café men bytte 2013 skepnad till Monks American Bar med fokus på den amerikanska öl-, whisky- och matkulturen. Hela 16 öl på fat!


Tack vare det centrala läget är restaurangen på Sveavägen en bar man lätt kan slinka in i. Här serverar vi i pricip endast öl och vin från USA, med en meny starkt influerad av den amerikanska södern.

Ölprovningar

På Sveavägen håller vi introduktionskurser i öl samt provningar av amerikansk öl. Alla som vill får vara med och få en djupare kunskap om denna dryck. Här kan man också anmäla sig till ölbryggningar och fördjupningskurser i ölkunskap, som vanligtvis håller till på Wallingatan 38.

Hitta till oss

Ni hittar oss i hörnet Sveavägen/Adolf Fredriks Kyrkogata. Enklaste sättet att ta sig hit kommunalt är att hoppa av i T-station Hötorget och promenera ned mot Adolf Fredriks Kyrka. Klicka här för karta.

Kontakta oss

Skriv gärna och berätta vad du tycker om oss. Vi uppskattar beröm men ännu mer uppskattar vi kritik som kan göra oss bättre!

Monks American Bar
Sveavägen 39
111 34 Stockholm

Telefon: 08-24 13 10

Mail: americanbar@monkscafe.se