Mer om våra bryggerier:

Våra bokningsbara bryggkurser

Boka en privat kurs med kollegorna eller föreningen. Ni får möjlighet att brygga ett helt eget öl, som ni kan dricka upp i restaurangen vid ett senare tillfälle.


Ni väljer själva ett datum och tillsammans med vår bryggmästare väljer ni vilket öl ni vill brygga. Ni kan i princip välja att brygga vilket öl ni vill.

Smaka av några veckor senare

Några veckor efter att ni varit på bryggeriet är ölet färdigt att avnjutas. Ni väljer ett datum och kommer till restaurangen, där vi förberett fatet och står redo att servera er öl (eller alkoholfritt alternativ). Ta med er så många vänner ni kan, ölet är ert och redan betalt i avgiften för bryggkursen. Varför inte sätta en egen etikett på ölen?

Vad kan man brygga?

Bara fantasin sätter gränserna... Läs gärna Svenska hembryggarföreningens "Ölbibel" som du kan ladda hem här. Om du är intresserad av att lära dig mer om öl kan du också komma på någon av våra ölprovningar. Ni har fria händer att brygga vad ni vill i samråd med vår bryggmästare. Hans jobb är nämligen att se till att det som bryggs också blir drickbart.

9 liter öl/person

Bryggkursen tar ca 6 timmar och då ingår allt ni behöver för att i slutändan få ut ca 9 liter öl/person. Vi lagrar ölen åt er, tappar den på fat och kopplar in den i restaurangen det datum ni väljer. Sen är det bara att ta med sig vännerna och dricka upp ölen (alkoholfria alternativ finns)!

Alla skatter och avgifter är betalda i priset.

Anmäl intresse direkt

Gå till vår webbshop Monks Paradise Shop och anmäl intresse där. Vi tar kontakt med er och diskuterar förutsättningar.

Till webbshoppen...