Mer om våra bryggerier:

Porterbryggeriet på Munkbron

I anrika lokaler på Munkbron 11 i Gamla Stan hyllar vi stout och porter. Med kärleksfull bryggning tar vi fram det svarta, smakrika guldet och serverar det till våra ärade gäster.


Monks Porter House kan ses som en återgång till Stockholms historia. I lokaler från 1600-talet samsas vi med historiens vingslag. Gamla Stan hyste förr i tiden mängder av bryggerier, men alla har dött ut och vi tyckte det var lämpligt att välja denna plats för detta äventyr.

Fokus på porter och stout

Vi brygger endast porter och stout på Munkbron, med reservation för en och annan ale som kan smyga sig in vid särskilda tillfällen.

Gästbryggare, specialbrygder och särskilda tillfällen

Vi kommer precis som på Wallingatan att bjuda in namnkunniga gästbryggare, som kommer skapa variationer av sina alster i våra faciliteter. Vi har genom åren byggt upp ett rikt nätverk bestående av några av världens främsta bryggare. Räkna med gästspel av högsta rang!

56 öl på fat, hundratals porter/stout och god mat

I direkt anslutning till bryggeriet ligger vår restaurang, där Sveriges mikrobryggerier fått ett stort antal av kranarna att presentera sina öl i. Med god mat direkt från kolgrillen, massor av vin, whisky och öl samt en fantastisk atmosfär i en grottliknande tegelkällare är detta det perfekta tillfället för den som är ute efter att slappna av i goda vänners lag.

Läs mer om restaurangen på Monks Porter House, Munkbron 11

Bryggkurser

Vi håller i första hand våra bryggkurser på Wallingatan 38, där faciliteterna tillåter mer folk runt bryggverken.

Klicka här för mer info om bryggkurser.

Klicka här för att kontakta bryggeriet.